Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi Semineri Gerçekleştirildi.

    Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Çorum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün katkıları ile hazırlanan “Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi Semineri” 21 Eylül 2022 tarihinde, saat 16.00’da, Ethem Erkoç Konferans Salonu’nda Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcı ve HÜKAM Müdürü Prof. Dr. Nurcan BAYKAM, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr İhsan Çetin, Sağlık Hizmetleri MYO öğretim elamanları ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

    Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcı ve HÜKAM Müdürü Prof. Dr. Nurcan BAYKAM’ın Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı hakkında bilgi verdiği açılış konuşmasının ardından Moderatör Öğr. Gör. Yeliz AKKAYA TÜRKOL başkanlığında seminere geçildi. Seminer, ŞÖNİM personeli Psikolog Tuğçe GEZEN’in sunumu ile devam etti.

    Son bölümde ise Moderatör Öğr. Gör. Yeliz AKKAYA TÜRKOL’un sorularını cevaplayan ŞÖNİM Müdürü Fatma ÖNGÖR; 6284 Sayılı Kanun ve işleyişi hakkında bilgi verdi. Bunun yanı sıra ÖNGÖR; üniversitemizdeki kız öğrencilerin KADES uygulamasını akıllı telefonlarına indirmesinin önemi üzerinde durdu.Seminer öğrencilerin konu ile ilgili iletişim kurabilecekleri yerlerin bilgilerin verilmesi ile birlikte sona  erdi.




HIZLI ERİŞİM